De Gezondheidsbus

Geen tijd om te lezen? Bewaar voor later.

Stuur een e-mail
Geen tijd?

De Gezondheidsbus bij u voor de deur

Leuk detail bij Adaptics is dat een onderdeel van deze aanpak ‘De Gezondheidsbus ‘ is. Dit zijn een aantal grote- en kleinere bussen waarmee gezondheidsonderzoeken uit worden gevoerd op iedere locatie in Nederland: van een bedrijfsparkeerplaats tot een marktplein, van een evenemententerrein tot een bouwplaats. We komen dus op locatie waardoor reistijd vermeden wordt en onze klanten letterlijk kunnen laten zien dat zij investeren in de gezondheid van hun medewerkers. In deze Gezondheidsbussen zitten verschillende test- en meetruimtes, waarbij we een heel breed inzicht kunnen krijgen over de fysieke toestand van de medewerker. Het fysieke is natuurlijk maar een onderdeel van het hele proces, maar we zien wel dat medewerkers sneller hierin willen stappen.

Wat wordt er getest in de Gezonheidsbus?

De gezondheidstesten bestaan uit een compleet Preventief Medisch Onderzoek (PMO), een gezondheidskeuring of uit een eenvoudige leefstijltest. Bovendien geven de medewerkers van De Gezondheidsbus concreet advies over hoe bedrijfs- en gezondheidsrisico’s kunnen worden voorkomen en bieden zij digitale leefstijlprogramma’s op maat aan.

Waarom zou je voor de Gezondheidsbus kiezen?

Door het inzetten van De Gezondheidsbus wordt bewustwording voor (on)gezondheid bij medewerkers van organisaties beoogd (terugdringen overgewicht, vermindering stress en stimuleren beweging) en het voorkomen en tijdig herkennen van aandoeningen met als gevolg verlaging van ziekteverzuim en een hogere productiviteit. Voorbeelden van organisaties die gebruik maken van De Gezondheidsbus zijn gemeentes, brandweer, politie, de spoorwegen, bouwbedrijven en scholen.

Een leuke impressies zie je in de volgende video waar we met twee mobiele testbussen voor Nuon op Hoekenrodeplein in Amsterdam stonden.

Voor meer over hoe Nuon dit samen Adaptics vorm geeft zie: http://www.adaptics.nl/…/in-gesprek-met-nuon-over-employab…/

Vitbox

vitbox gezondheidsbusvitbox gezondheidsbusvitbox gezondheidsbus

 

GB 5

GezondheidsbusGezondheidsbusGezondheidsbus

een Gezondheidsbus van binnen.Gezondheidsbus gb01Inschrijven voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Schrijf je dan hieronder in.