E-coaching: online, maar wel persoonlijk!

Geen tijd om te lezen? Bewaar voor later.

Stuur een e-mail
Geen tijd?

Met dit e-coaching programma heb je altijd nog een face-to-face intake waarin je kennis kunt maken met jouw coach. De coach zet jou aan het werk door middel van opdrachten die bij jou passen en triggert jou om met het doel aan de slag te blijven.

Adaptics gelooft erin dat je een verandering in leefstijl alleen de rest van je leven vol kunt houden als het bij jou past. Dit wil zeggen geen strenge diëten, elke dag sporten of andere moeilijke (mentale) oefeningen doen.

In zes maanden je regie op het leven (terug)pakken.

In het 6 maanden durende programma leer je om de eigen regie op jouw leefstijl (terug) te pakken. De begeleiding zal in de eerste weken intensief zijn. Naarmate het traject vordert zal de coach aan je zijde blijven staan maar leer je steeds beter om zelf de juiste keuzes te maken. Je doet het tenslotte ook voor jezelf!

Beweging is voor de algemene gezondheid heel goed,. Mede hierom krijgen onze deelnemers een activity tracker cadeau, ongeacht welke hulpvraag iemand heeft. Uit onze ervaring blijkt dat, vooral als meerdere collega’s meedoen, medewerkers door het dragen van de activity tracker echt gestimuleerd worden om veel meer te bewegen. De coach motiveert daarnaast als ‘FitBit vriend’ om actief te blijven en om steeds te gaan voor dat stapje meer.

Wil je stappen zetten naar een gezondere en bewustere leefstijl. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken en ben je goed met computers? Dan is het online coachprogramma van Adaptics iets voor jou!

Een aantal reacties van deelnemers over het programma:

“Bijzonder dat sommige zaken zo overduidelijk zijn en je ze dan pas beter ziet als iemand anders het je vertelt. Ik ga verder werken aan mijn bewustwording en de keuzes die ik daarin heb en ook neem. Waardeer de coaching enorm!”

“Ik ervaar het coach traject als bijzonder prettig, met de manier van communiceren, stimulerend op het gebied van bewegen, en leerzaam op het gebied van voeding adviezen.”

“Als coach weet jij mij te prikkelen tot het aangaan van nieuwe uitdagende challenges.”

“Het traject is voor mij van grote waarde.”

Wil je meer weten over onze e-coaching?Inschrijven voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Schrijf je dan hieronder in.