Een overzicht van onze interventies

Geen tijd om te lezen? Bewaar voor later.

Stuur een e-mail
Geen tijd?

Heb je op basis van een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) een goed beeld van de belangrijkste aandachtsgebieden binnen jouw organisatie? Dan bekijken we graag samen welke interventies de inzetbaarheid van jouw medewerkers kunnen vergroten. We bieden groepsinterventies (trainingen) en individuele interventies (coaching) aan. Natuurlijk maken we iedere interventie op maat. Afgestemd op jouw medewerkers, de functie-specifieke uitdagingen en de organisatiecultuur.

 

Onze trainingen

Voor zowel leidinggevenden als medewerkers bieden wij trainingen op maat. Wij geloven niet in trainingen, waarin alleen kennis wordt overgedragen. Daarom zijn al onze trainingen interactief en transformatief.

Vitaal Leiderschap

Duurzame verandering binnen een organisatie vraagt om vitaal leiderschap. Maar hoe word je een vitale leider, die medewerkers inspireert? Dat ontdek je tijdens ons programma ‘Vitaal leiderschap’, waarin je intensieve persoonlijke coaching en training krijgt. Zo leer je je eigen vitaliteit beter te managen en ontdek je hoe je een inspirerend voorbeeld kunt zijn voor jouw medewerkers. Na het programma ‘Vitaal leiderschap’ ben je in staat om een gezonde werkcultuur te creëren. Wil je meer weten? Kijk hier voor meer informatie.

Vitaliteitstrainingen voor medewerkers

Tijdens onze trainingen worden medewerkers zich bewust van hun (on)gezonde leefstijl. Wij stimuleren persoonlijk leiderschap en laten medewerkers ervaren hoe zij hun gedrag duurzaam kunnen veranderen. Wil je meer weten over onze vitaliteitstrainingen? Klik hier voor meer informatie.

 

Onze coaching

Tijdens onze coaching leert jouw medewerker verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar inzetbaarheid. We verdiepen ons in de leefsituatie van de medewerker en maken samen met jouw medewerker een vitaliteitsplan. Hierin staan persoonlijke én haalbare doelen beschreven. Tijdens het hele traject blijven we de resultaten goed monitoren. We stimuleren commitment en een duurzame gedragsverandering bij de medewerker.

Vitaliteitscoaching

In een persoonlijk gesprek onderzoeken we welke doelen de medewerker wil bereiken. Deze doelen leggen we vast in een vitaliteitsplan. Vervolgens bespreken we hoe de medewerker zijn of haar doelen kan en wil bereiken. Hierdoor ontstaat commitment bij de medewerker. Samen blijven we gedurende het hele coachingstraject de voortgang monitoren. Wil je meer weten over onze vitaliteitscoaching? Klik hier voor meer informatie.

E-coaching

Is jouw medewerker veel onderweg voor zijn of haar werk? Of past online coaching beter bij zijn of haar manier van leren en ontwikkelen? Dan biedt Adaptics een beveiligd online platform voor e-coaching. Op basis van de persoonlijke leefsituatie van de medewerker bieden wij interactieve opdrachten aan en verschillende online communicatietools. Wil je meer weten over onze e-coaching? Klik hier voor meer informatie.

Blended coaching

Sluit een combinatie van face-to-face gesprekken en online coaching het beste aan bij jouw medewerker? Dan is blended coaching de beste optie voor jouw organisatie. Tijdens een persoonlijk intakegesprek formuleert de medewerker samen met een coach zijn of haar doelen. Vervolgens gaat de medewerker online aan de slag met opdrachten, die aansluiten bij zijn of haar doelen. Het traject wordt vervolgens afgesloten met een face-to-face gesprek.

Het inzetbaarheidsgesprek

Een gesprek over een goede werk-privébalans, uitdagingen in het werk en behoeften van medewerkers dragen aantoonbaar bij aan de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers. Een inzetbaarheidsgesprek kan uitval van medewerkers voorkomen. Zeker wanneer medewerkers tot een risicogroep behoren. Wil je meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Benieuwd welke interventies het beste aansluiten bij jouw specifieke situatie? Wij adviseren je graag geheel vrijblijvend.

Neem contact op met onze adviseur Lukas Gerritsen, 06-28262353, lgerritsen@adaptics.nl.


Inschrijven voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Schrijf je dan hieronder in.