ESF-subsidie voor zorginstellingen

Geen tijd om te lezen? Bewaar voor later.

Stuur een e-mail
Geen tijd?

Hulp bij succesvolle aanvraag VAN EEN ESF-subsidie binnen de zorg?


Wat is ESF?
ESF staat voor Europees Sociaal Fonds. Tussen 8 en 12 april 2019 kan er weer vanuit ESF subsidie voor Duurzame Inzetbaarheid aangevraagd worden. Met deze subsidie kun je 50% korting krijgen op maximaal € 25.000,00 aan project- of adviesuren.

Vraag tussen 8 en 12 april ESF-subsidie aan! Bel of mail Charlotte Bisschops, adviseur Adaptics (06-20344102 of cbisschops@adaptics.nl) of vul onderin deze pagina het contactformulier in.

Optimale inzetbaarheid, binden en boeien van medewerkers en flexibiliteit en wendbaarheid. Dat zijn op dit moment de grootste HR-uitdagingen binnen jouw organisatie. Graag zou je meer willen doen, maar het budget ontbreekt. Met ESF-subsidie krijg je nu 50% korting op het aanbod van Adaptics. Vraag tussen 8 en 12 april 2019 ESF-subsidie aan.

Wij helpen je graag én kosteloos bij het invullen van de aanvraag. Op basis van onze jarenlange ervaring weten we precies hoe je een succesvolle aanvraag kunt doen.

Wanneer kom je in aanmerking?
Als je wilt investeren in het bevorderen van gezond en veilig werken (een gezondere leefstijl, het terugdringen van werkstress of ongewenst gedrag op het werk), dan is een subsidieaanvraag mogelijk. De subsidie is bedoeld voor alle bedrijven en (overheids)instellingen voor het verkrijgen van advies met een implementatieplan of voor begeleiding bij de implementatie van een advies.

Wat levert een subsidieaanvraag op?
Bij een besteding van € 25.000,00 aan adviesuren ontvang je uiterlijk 12 maanden na toekenning van de subsidie € 12.500,00 terug via ESF.

Neem nu contact op!
Ook als je nog niet precies weet hoe je de subsidie wilt inzetten, kan je toch al een aanvraag doen. Dan bekijken we samen of de ESF-subsidie een oplossing is voor jou.

Hulp nodig bij je ESF-subsidie voor zorginstellingen? Wij helpen je graag!

Adviseur voor de zorg, Charlotte Bisschops

 


Inschrijven voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Schrijf je dan hieronder in.