De Gezondheidsbus

Geen tijd om te lezen? Bewaar voor later.

Stuur een e-mail
Geen tijd?

 

De Gezondheidsbus bij jou voor de deur

 

Adaptics maakt deelname aan Preventief Medisch Onderzoek (PMO) zo laagdrempelig mogelijk. Daarom plaatsen we onze Gezondheidsbus bij jou voor de deur. In dit mobiele testcentrum voeren wij alle fysieke gezondheidstesten uit. Bovendien laat jij met de Gezondheidsbus zien dat je investeert in de gezondheid van jouw medewerkers.

Adaptics was tien jaar geleden het eerste vitaliteitsbureau in Nederland met een Gezondheidsbus. Inmiddels hebben wij meerdere grote en kleinere bussen, waarin wij de fysieke testen van het PMO uitvoeren en aansluitend een vitaliteitsgesprek voeren.

Wat testen we in de Gezondheidsbus?

In de bussen kunnen we een compleet Preventief Medisch Onderzoek (PMO) uitvoeren, maar ook een gezondheidskeuring of een eenvoudige leefstijltest is mogelijk. De Gezondheidsbussen beschikken over verschillende test- en meetruimtes. Zo krijg jij breed inzicht in de fysieke gezondheid van jouw medewerkers.

Tijdens het vitaliteitsgesprek bespreken we samen met de medewerkers de gezondheids- en bedrijfsspecifieke risico’s. Op basis hiervan geven onze adviseurs individuele adviezen, die aansluiten bij de leefsituatie van jouw medewerkers. De deelnemers aan het PMO kunnen na de test dus meteen aan de slag. Indien nodig verwijzen we medewerkers door naar het interventieaanbod van jouw organisatie of het interventieaanbod van Adaptics, dat wij op maat maken voor jouw organisatie.

Wanneer kies je voor een Gezondheidsbus?

Wil jij medewerkers op een laagdrempelige manier bewust maken van uitdagingen in hun vitaliteit en inzetbaarheid? Dan is de Gezondheidsbus een veilige en anonieme plek, waar de privacy volledig is gewaarborgd. In de bus is alles aanwezig om met de medewerkers in gesprek te gaan over bijvoorbeeld een gezond voedingspatroon, het verminderen van stress en de keuze voor meer beweging.

Wie maken gebruik van de Gezondheidsbus?

Veel van onze klanten kiezen voor onze Gezondheidsbussen. Zij komen zowel uit de private- als publieke sector (bijvoorbeeld IT, gemeenten, energiesector, bouwbedrijven, onderwijsinstellingen en de vervoerssector). Bekijk het filmpje en neem een kijkje in onze Gezondheidsbus.


vitbox gezondheidsbus

GezondheidsbusGezondheidsbusGezondheidsbus

GezondheidsbusInschrijven voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Schrijf je dan hieronder in.