SMC Fysiomed

Vital People gaat verder als 'Adaptics'

Geen tijd om te lezen? Bewaar voor later.

Stuur een e-mail
Geen tijd?

Adaptics en SMC Fysiomed gaan nog intensiever samenwerken.

Het partnership geeft invulling aan de groeiambities van beide partijen. Het zusterbedrijf van Fysiomed ‘VitalPeople‘ is een nog intensievere samenwerking aangegaan met Adaptics.

 

Adaptics was eerst vooral betrokken op de achtergrond met o.a. de groepsrapportages en de presentatie hiervan. Vanaf heden zal Adaptics ook rechtstreeks het aanspreekpunt zijn voor alles rondom Gezondheid en & Inzetbaarheid.

Adaptics en Fysiomed werken sinds een aantal jaar samen maar dan in de vorm van Vital People, waarbij Adaptics vooral betrokken was op de achtergrond met o.a. de groepsrapportages en de presentatie hiervan.

Vanaf heden zal Vital People komen te vervallen en zal Adaptics rechtstreeks het aanspreekpunt zijn voor alles rondom Gezondheid en & Inzetbaarheid in regio West.

Krachtige bundeling van onderzoek en activatie

De kracht van samenwerking ligt in de koppeling van onderzoek en activatie.

“Het gedachtegoed bij SMC Fysiomed ligt in dezelfde lijn als die van Adaptics. We geloven beiden in een integrale aanpak”

We hebben het onze missie gemaakt om mensen te helpen beter te presteren en zich beter te voelen door lichaam, geest en energiesysteem met elkaar in balans te brengen.

Met Fysiomed hebben we de perfecte partner voor de fysieke opvolging van uw medewerker.

http://www.fysiomed.org

Adres:

Adaptics ZuidAs AMS
ijsbaanpad 4-6
1076 CV AmsterdamInschrijven voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Schrijf je dan hieronder in.