De reis naar duurzame inzetbaarheid

Geen tijd om te lezen? Bewaar voor later.

Stuur een e-mail
Geen tijd?

Groepsreis naar Stavanger in het teken van vitaliteit

Het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid organiseert in samenwerking met Adaptics een reis in het teken van vitaliteit. De krachtige en indrukwekkende natuur van Noorwegen dient  van 23 augustus tot en met 26 augustus 2018 als inspiratiebron.

 

Laat je inspireren

Diverse professionals op het gebied van vitaliteit zullen ons tijdens deze reis inspireren met hun kennis en ervaring. Waaronder Chiel van Kollenburg (Adaptics). Hij gelooft in een vitaal werkend Nederland en deelt tijdens deze reis zijn kennis over Vitaliteitsmanagement. Ook Dr. Annet de Lange, lid van het lectoren HRM netwerk en voorzitter van het NKDI, zal ons vergezellen. Zij deelt haar kennis over onderzoek op de thema’s vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Groei door het te ervaren

Voor het programma van deze vitaliteitsreis hebben we enkele thema’s uitgekozen die van invloed zijn op onze vitaliteit. De eerste dag start met bewustwording en loslaten. Oude gewoontes leren kennen en nieuwe manieren vinden en deze durven te omarmen. Dag twee gaat over leiderschap en vitaliteit. Welke invloed hebben we bewust en onbewust op de ander? Dag drie staat in het teken van Samen Sterker. Hoe we veranderen door leiderschap en we vitaal oud worden. En wat willen we hiermee voor de toekomst? Dit alles brengen we over door middel van ervaringen. Het meemaken en zelf doen, met elkaar en omgeven door indrukwekkende natuur. Ruimte, letterlijk en figuurlijk, om te kunnen verwerken en toepassen.

Meer weten?

In de reisbrochure lees je meer over deze inspirerende reis. Bekijk ook onze flyer.

Opgeven is mogelijk door te mailen naar Juliëtte Nagtegaal (Jnagtegaal@adaptics.nl) of via het onderstaande contactformulier.

Let op: Er is een beperkt aantal plekken aanwezig en opgeven kan tot 1 juni 2018.


Inschrijven voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Schrijf je dan hieronder in.